В Одесі патрульне авто збило жінку на пішохідному переході

В Одесі патрульне авто збило жінку на пішохідному переході.

В Одесі патрульне авто збило жінку на пішохідному переході. Фото: ХО/telegram

Події
24 червня 2022 10:38

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 880 викликів. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Також правоохоронці затримали 12 порушників комендантської години, дві з яких були з наркотиками. Перевірили 67 підозрілих осіб та зупинили вісім п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вдень 24 червня на вулиці Інглезі, на розі вулиці Корольова, патрульне авто наїхало на пішохода прямо на "зебрі". Правоохоронці отримали повідомлення про пограбування. На виклик було орієнтовано усі наряди міста, які відправили на відпрацювання Київського району.

Один із екіпажів, рухаючись на службовому автомобілі з увімкненими спецсигналами та маячками, наїхав на жінку. Постраждала потрапила до лікарні. На місці працював слідчий.

Також сталася ще одна ДТП. На перехресті вулиць Балківської та Маловського водій легковика наїхав на велосипедиста. На місці працював слідчий.

А у Київському районі затримали грабіжників. Вони зникли на автомобілі Renault. Але копи його виявили. У машині було двоє чоловіків. Вони зірвали з жінки золотий ланцюг, здали його до ломбарду, а на виручені гроші купили наркотики.

Відео: facebook.com/odesapolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах