На Одещині шукають чоловіка, якому зник майже два місяці тому

На Одещині шукають чоловіка, якому зник майже два місяці тому.

На Одещині шукають чоловіка, якому зник майже два місяці тому. Фото: facebook.com/izmailpolice

Події
28 червня 2022 16:27

Ізмаїльський районний відділ поліції проводить пошуки 56-річного мешканця міста Ізмаїла Одеської області Петренка Олександра Владиславовича. Чоловік зник ще на початку травня цього року. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу відомства.

Прикмети: на вигляд приблизно 60 років, середнього зросту і статури.

Був одягнений: у джинси та футболку.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про чоловіка, просимо повідомити територіальний підрозділ поліції за телефонами: (096) 458 76 32, (048-41)7-53-63 або на спецлінію "102".

На Одещині шукають чоловіка, якому зник майже два місяці тому.На Одещині шукають чоловіка, якому зник майже два місяці тому. Фото: facebook.com/izmailpolice



Нагадаємо, що одеські правоохоронці розшукують 14-річного Данила Михайлюка, який сьогодні вранці, 27 червня, пішов із дому та зник. На щастя його вже знайшли. З ним все добре.

Також ми повідомляли, що 17-річну Патало Олену, яка пропала на Одещині 22 червня, знайшли мертвою наступного дня у лісосмузі у селі, де вона проживала. Вона повісилася на дереві.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах