На обстріляній базі відпочинку у Сергіївці діти готувалися до футбольного турніру (оновлено)

На обстріляній базі відпочинку у Сергіївці діти готувалися до футбольного турніру.

На обстріляній базі відпочинку у Сергіївці діти готувалися до футбольного турніру. Фото: facebook.com/athletic.club.odessa

Події
01 липня 2022 15:01

На одній із обстріляних російськими військами баз відпочинку у курортній Сергіївці йшла підготовка дитячої футбольної команди "Атлетіка" з Одеси. Напередодні обстрілу діти поїхали до Одеси, але тренер на жаль залишився на базі відпочинку. Його зараз шукають під завалами. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Топор.

За словами одеського тренера Сергія Проценка, на обстріляній базі відпочинку у Сергіївці жили діти, які приїхали туди на літні футбольні збори.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тренер дитячої команди та засновник клубу Олександр Шишков залишився у Сергіївці, де продовжуються пошуково-рятувальні роботи. Його поки що не знайшли.

Олександр Шишков.Олександр Шишков. Фото: facebook.com/athletic.club.odessa

Напередодні обстрілу, 29 червня, тренер "Атлетік" на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував відео тренування хлопчиків та дівчаток на футбольному полі та підписав його: "Продовжуємо тренуватися у Сергіївці та готуватися до турніру “Акерманська фортеця“!)".

ОНОВЛЕНО: Тренер та президент дитячого футбольного клубу "Атлетик" Олександр Шишков загинув внаслідок ракетного удару по Сергіївці Одеської області. Інформацію про загибель спортсмена підтвердив "Суспільному" його дядько Назар Шишков, а також опублікували на офіційній сторінці клубу "Атлетік". Загиблому було 42 роки. На момент обстрілу він перебував на території дитячої спортивної бази разом з іншими тренерами.

Нагадаємо, у ніч на 1 липня російські літаки Ту-22 випустили у напрямку Сергіївки Білгород-Дністровського району три крилаті ракети типу Х-22. Внаслідок потрапляння в багатоповерховий будинок та дві бази відпочинку загинули 20 людей, понад 38 отримали поранення. Серед загиблих та поранених діти та вагітна жінка.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах