В Одесі попрощалися з дитячим тренером, який загинув від ракетного удару по Сергіївці

В Одесі попрощалися з дитячим тренером, який загинув від ракетного удару по Сергіївці - фото

В Одесі попрощалися з дитячим тренером, який загинув від ракетного удару по Сергіївці - фото

Події
04 липня 2022 13:34

Сьогодні, 4 липня об 11:00, на стадіоні "Чорноморець" в Одесі попрощалися з 42-річним президентом ДЮФК "Атлетік" Олександром Шишковим, який загинув на базі відпочинку внаслідок ракетного удару по Сергіївці. Про це повідомляє Vgorode.

Проводити чоловіка прийшло чимало людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також на церемонії прощання був присутній мер міста Геннадій Труханов.

"Саша присвятив своє життя такій благородній справі – служінню дітям, вихованню дітей, спортсменів. У Олександра займалися тисячі дітей. Він загинув буквально на робочому місці – він там був, щоб провести тренування. Світла пам'ять, велике спасибі за таке яскраве та світле життя. Дуже шкода, що війна забрала життя молодого та перспективного одесита.Це страшний злочин росіян, які творять таке на нашій українській землі, вбиваючи мирних людей, дітей.Руські вибрали свій шлях – знищення, вбивств, терору, злочинів. тільки ціна дуже велика - загибель таких прекрасних людей", - сказав мер Одеси Геннадій Труханов.


Відео: t.me/kurs_odessa

Нагадаємо, що напередодні обстрілу діти, які грали за клуб, вирушили до Одеси, а Шишков залишився на базі відпочинку, щоб чекати на дітей уже ранкового тренування. У момент обстрілу Олександр знаходився на другому поверсі бази відпочинку, що постраждала. Тіло чоловіка рятувальники знайшли останнім.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах