Стало відомо, що за вибухи чули сьогодні вночі мешканці Одеської області

Стало відомо, що за вибухи чули сьогодні вночі мешканці Одеської області.

Стало відомо, що за вибухи чули сьогодні вночі мешканці Одеської області. Фото: pexels.com/Kampus Production

Події
06 липня 2022 11:17

У ніч на середу, 6 липня, мешканці Одеської області чули несильні, але лункі та протяжні вибухи, а в деяких будинках міста Південний вибило шибки. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Повітряного командування "Південь".

Так, воїни зенітного ракетного підрозділу повітряного командування знищили над одеським узбережжям дві російські крилаті ракети морського базування типу "Калібр". Ракети випустили з російського підводного човна в акваторії Чорного моря. Вони були направлені до Миколаївської області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше ми повідомляли, що опівдні 5 липня ворог атакував ракетами Х-59 портову інфраструктуру Очакова та Чорноморська. Точна робота сил протиповітряної оборони ліквідувала всі три ракети над морем. Окупанти використовували авіацію. На щастя, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що російських військових дуже цікавить прапор України на Зміїному, вони знову хотіли завдати удару по острову.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах