Дратує прапор України: окупанти знову намагалися вдарити по Зміїному

Дратує прапор України: окупанти знову намагалися вдарити по Зміїному.

Дратує прапор України: окупанти знову намагалися вдарити по Зміїному.

Події
06 липня 2022 11:00

Російських військових дуже цікавить прапор України на Зміїному, вони знову хотіли завдати удару по острову. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на телемарафон керівниці пресцентру сил охорони та оборони ОК "Південь" Наталію Гуменюк.

За її словами, прапор України дійсно знаходиться на острові, але ще не майорить - чекає свого часу. Очікується, що ворог на цю новину також звернув увагу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Вони намагалися провести авіаційну розвідку, намагалися і удари завдати. Але побачивши загрозу того, як може бути застосована наша зброя з наближенням їх літаків, вони свої наміри відкоригували, і поки що тримаються подалі", - наголосила Гуменюк.

Нагадаємо, що 4 липня стало відомо про те, що на острові Зміїний на Одещині встановили прапор України. Військову операцію завершено, а територію повернули під юрисдикцію України. Державна прикордонна служба України опублікувала фото українського прапора Зміїного. Але пізніше виявилося, що його просто скинули на острів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах