Вибух під час тривоги: ворог знову намагався атакувати Одеську область ракетою

Вибух під час тривоги: ворог знову намагався атакувати Одеську область ракетою.

Вибух під час тривоги: ворог знову намагався атакувати Одеську область ракетою. Фото: t.me/now_odessa

Події
06 липня 2022 21:29

Вдень 6 липня, під час повітряної тривоги, яка тривала в Одесі та Одеській області з 15:59 до 16:54, російські окупанти намагалися завдати чергового ракетного удару по нашому регіону. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Так, із літака Су-35 з напрямку Чорного моря ворог випустив ракету повітряного базування Х-31, проте сили провоповітряної оборони ліквідували її над морем.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також про знищення ворожої ракети згадав у своєму вечірньому зверненні Сергій Братчук.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

"Наші сили протиповітряної оборони складають черговий іспит на військову зрілість і мужність, на відвагу та честь. Вкотре ворог з літака з Чорного моря заходив у напрямку Одеської області, намагався запустити ракету для знищення цивільного об'єкта. Ракету Х-31 влучним пострілом сил протиповітряної оборони півдня України знищено. Чергове досягнення наших захисників неба", – повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації.

Нагадаємо, в ніч проти 6 липня воїни зенітного ракетного підрозділу повітряного командування знищили над одеським узбережжям дві російські крилаті ракети морського базування типу "Калібр". Ракети були випущені з російського підводного човна в акваторії Чорного моря та летіли у напрямку Миколаївської області.

До речі, протягом минулої доби ворог також не залишав спроб атакувати Одеську та Миколаївську області. Опівдні 5 липня окупанти за допомогою авіації намагалися завдати ракетного удару по портовій інфраструктурі Очакова та Чорноморська. На щастя, протиповітряна оборона ліквідувала всі три випущені ракети над морем.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах