На фасаді одеського гуртожитку з'явився новий мурал із патріотичним котиком.

На фасаді одеського гуртожитку з'явився новий мурал із патріотичним котиком.

На фасаді одеського гуртожитку з'явився новий мурал із патріотичним котиком.

Події
07 липня 2022 09:32

На фасаді гуртожитку Одеського національного економічного університету 1, що на вулиці Черняховського. з'явився новий патріотичний мурал із котиком. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на LBWS CAT UKRAINE.

Так, художники зобразили кота в академічній мантії, яку випускники традиційно одягають у день вручення дипломів, і шапочку, що підкинула вгору. Малюнок зобразили на фоні стилізованого герба України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Це вже 110 котик в Одесі. Мурал погоджений із вищим навчальним закладом, який сам і запропонував намалювати його на гуртожитку.

Зазначимо, що після початку війни на вулицях Одеси з'явилося багато графіті з котиками-патріотами, які тримають у лапках державні прапори, збивають ворожі ракети та скандують гасла, які прославляють Україну.

Vgorode зібрав добірку найцікавіших та найяскравіших графіті з патріотичними пушистиками, яких варто побачити та сфотографувати кожному, хто любить мистецтво, котиків та Україну.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах