Під час обстрілу Кривого Рогу загинула студентка "Одеської юридичної академії"

Під час обстрілу Кривого Рогу загинула студентка "Одеської юридичної академії".

Під час обстрілу Кривого Рогу загинула студентка "Одеської юридичної академії". Фото: ua.tribuna.com

Події
11 липня 2022 09:42

Студентка Криворізького факультету Національного університету "Одеська юридична академія" Дар'я Курдель загинула під час ракетного удару по Інгулецькому району Кривого Рогу Дніпропетровської області. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на президента ВНЗ Сергія Ківалова на своїй сторінці у Facebook.

Дарина навчалася у коледжі нашого вишу, а потім вступила на Криворізький факультет Національного університету "Одеська юридична академія". За словами Ківалова, викладачі знали її як відповідальну та старанну студентку. Вона була душею компанії, життєрадісної, завжди готової прийти на допомогу, брала активну участь у студентському житті.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дівчина займалася спортивними танцями, була призером та переможницею багатьох міжнародних змагань. 9 липня російська ракета потрапила у двір будинку, де в цей час саме тренувалася дівчина разом зі своїм батьком. Їх госпіталізували. 10 липня стало відомо, що врятувати Дар'ю не вдалося.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах