По Одеському регіону випустили сім ракети, одна потрапила до будівлі (оновлено)

По Одеському регіону випустили сім ракет, одна потрапила до будівлі.

По Одеському регіону випустили сім ракет, одна потрапила до будівлі. Фото: defence-ua.com

Події
11 липня 2022 11:51

Сьогодні, 11 липня, російська армія завдала ракетного удару по Одеській області. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на заступника керівника Офісу президента Тимошенко.

Так, по регіону випустили чотири ракети із літаків. Одна з них потрапила до будівлі. Інформація про травмовані та руйнування уточнюється.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук, окупанти потрапили в об'єкт інфраструктури нашої області. Більше інформації нема.

Зазначимо, що сьогодні під час повітряної тривоги одесити чули як мінімум три вибухи. Інформації від Оперативного Командування "Південь" поки що не було.

Оновлено:

Окупанти вдарили на Одещині ракетами Х-31 з літаків СУ-30. Є попадання житловим будинком в одному з прибережних селищ, ударною хвилею пошкоджено ще кілька будинків. На місці працюють рятувальники. Про це сьогодні на брифінгу розповіла начальник об'єднаного координаційного центру сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Як уточнив Тимошенко, область атакували трьома літаками із Чорного моря. Усього випустили сім ракет, одна з них потрапила до приватного будинку.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах