Чому насправді небезпечно ходити на пляжі в Одесі та що означають таблички "заміновано"

Чому насправді небезпечно ходити на пляжі в Одесі та що означають таблички "заміновано".

Чому насправді небезпечно ходити на пляжі в Одесі та що означають таблички "заміновано". Фото: omr.gov.ua

Події
13 липня 2022 14:01

Одесити та гості міста, незважаючи на заборони, продовжують відпочивати на пляжах. Багато хто з них вважає, що таблички про мінування пляжів не відповідають дійсності. Адже городяни купаються прямо поруч із ними і залишаються неушкодженими. Речник Одеської ОВА Сергій Братчук пояснив, чому так відбувається. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на його інтерв'ю для " Детектор-медіа ".

"Треба людям пояснювати - можливо, комунікація не спрацьовує, я вживаю це як претензію до себе в тому числі. Тому що загальні фрази в дусі "заміновані" загальними та залишаються. Я намагаюся людям говорити, чому скупчення на пляжі небезпечні. Є заходи мінно- вибухової безпеки, назвемо це так.Протикорабельні, протидесантні міни виносить на берег де завгодно.Окрім того, сьогодні ракетні обстріли у нас інтенсивні.І ця дурна ракета... ніхто не знає, де вона летить.Якщо вона потрапить - буде менше жертв, ніж якщо її зіб'ють над пляжем, і вона розлетиться на шматки, ось це буде біда, ось це буде горе, тому прийнято слушне рішення, що не треба людям ходити на пляж. і просто на голові один у одного сидітимуть.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Таким чином можна дійти висновку, що заборона відвідування пляжів – це насамперед спроба уникнути масових скупчень і мін, які прибиває з води, а також уберегти від повітряних атак.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах