Отримай відповідь: де в Одесі можна сховатися, якщо тривога застала у ТЦ

Отримай відповідь: де в Одесі можна сховатися, якщо тривога застала у ТЦ.

Отримай відповідь: де в Одесі можна сховатися, якщо тривога застала у ТЦ. Фото: kadorrcitymall.com

Події
15 липня 2022 07:56

Після ракетного удару по торговому центру "Амстор" у Кременчуці, який працював під час повітряної тривоги, співробітники ДСНС за розпорядженням начальника Одеської ОВ Максима Марченка перевірять торгові центри та інші установи сфери обслуговування на дотримання вимог безпеки в умовах війни.

Vgorode також вирішив з'ясувати, де можуть сховатися жителі та гості Одеси у разі, якщо сигнал повітряної тривоги пролунає тоді, коли вони перебуватимуть у ТЦ.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ТРЦ CITY CENTER

У разі сигналу "Повітряна тривога" у ТРЦ City Center можна спуститися в укриття на мінус першому поверсі. Також сховище є на першому поверсі ТРЦ City Center Котовський. Шлях до цього укриття відзначений покажчиками.

ТЦ "ГАЛЕРЕЯ АФІНА"

Під час повітряної тривоги ТЦ не працює. Дочекатися відбою тривоги відвідувачі та персонал торговельного центру можуть на території паркінгу. Вхід в це укриття знаходиться на першому поверсі ТЦ біля 95-го відділення "Нової пошти".

ТЦ "ЄВРОПА"

Після оголошення повітряної тривоги ТЦ закривається. Перечекати тривогу відвідувачі можуть у паркінгу ТЦ "Галерея Афіна", який розташований біля 95-го відділення "Нової пошти" за адресою Грецька площа, 3/4. Роботу ТЦ "Європа" відновлює за п'ять хвилин після відбою тривоги.

ТРЦ FONTAN SKY

Почувши сигнал тривоги, відвідувачі ТРЦ Fontan Sky можуть сховатися на території найближчого паркінгу "Чудо-місто", розташованого за адресою вулиця Середньофонтанська, 19. Інше укриття знаходиться за адресою вулиця Семінарська, 1, корпус №5.

ТРЦ "ОСТРІВ"

Якщо тривога застала вас в "Острові" або неподалік нього, укриттям може стати бомбосховище на першому поверсі ТРЦ. Потрапити до цього укриття можна через центральний вхід (вулиця Новощепний Ряд, 2, з боку вулиці Водопровідної).

ТРЦ GAGARINN PLAZA

Адміністрація ТРК рекомендує відвідувачам та співробітникам під час повітряної тривоги спускатися у паркінг, що знаходиться на мінус першому поверсі. Торгові точки під час повітряної тривоги не працюють.

ТРЦ "АРКАДІЯ СІТІ"

Аркадія Сіті – це не традиційний ТРЦ, а прогулянкова алея до моря з магазинами просто неба. Під час повітряної тривоги відвідувачам слід спуститися до підземного паркінгу ТЦ "Gagarinn Plaza", що розташований за адресою вулиця Генуезька, 5/2.

ТЦ "АТРІУМ"

Адміністрація ТЦ попереджає відвідувачів про небезпеку перебування у торговому центрі під час повітряної тривоги. Перечекати небезпеку можна в найближчому від ТЦ укритті за адресою проспект Добровольського, 106.

ТЦ "ПАНОРАМА"

У ТЦ є паркінг, який слугує укриттям подвійного призначення та відзначений на карті укриттів та бомбосховищ Одеси.

ТЦ KADORR CITY MALL І ТОЦ KADORR MALL

Укриття є в обох торгових центрах. У разі оголошення повітряної тривоги відвідувачі можуть спуститися до підземного паркінгу, що знаходиться на мінус першому поверсі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах