Рієлтор розповів про те, як змінилися ціни на житло під час війни в Одесі

Рієлтор розповів про те, як змінилися ціни на житло під час війни в Одесі.

Рієлтор розповів про те, як змінилися ціни на житло під час війни в Одесі. Фото: pixabay.com/VisionPics

Події
18 липня 2022 17:03

Як і в інших містах країни, в Одесі готові надавати потенційним покупцям житла знижки до 20%. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на biz.nv.

Як розповідає ріелтор одного з агентств нерухомості Олексій Красотов, двокімнатну квартиру в центрі міста, яка до війни коштувала 78 тисяч доларів, продали за 65 тисяч доларів. Навіть елітне житло, яке ще півроку тому коштувало $300 тисяч, зараз можна придбати зі знижкою 20%.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загалом, за його словами, одесити дотримуються спокою, незважаючи на періодичні обстріли міста. А в місті багато переселенців із Херсона, Миколаєва та Маріуполя, які цікавляться житлом. Причому підвищений попит мають квартири в центрі.

Частина покупців, розповідають опитані бізнес-ріелтори, не поспішають купувати житло, очікуючи на подальше падіння цін. Їхні прогнози можуть виправдатися. Якщо військові дії затягнуться, а пожвавлення не буде, нерухомість продовжуватиме дешевшати.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах