Директора авіакомпанії "Одеса" оголосили у розшук

Директора авіакомпанії "Одеса" оголосили у розшук.

Директора авіакомпанії "Одеса" оголосили у розшук. Фото: slovoidilo.ua

Події
18 липня 2022 17:33

У Вищому антикорупційному суді ухвалили розшукати директора авіакомпанії "Одеса", одного з підозрюваних у заволодінні понад 145,85 мільйона гривень на купівлю колишнього аеродрому "Застава". Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу відомства.

Колишній директор приватної авіакомпанії "Одеса" Андрій Вірченко є одним із п'яти підозрюваних у справі. Поки його не знайдуть, судові засідання припинили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також в антикорупційному суді ухвалили виділити в окреме провадження матеріали за директором за частиною п'ятою статті 191, частиною третьою статті 209 Кримінального Кодексу України.

Зазначимо, що у цій справі фігурують колишній директор департаменту комунальної власності Одеської міськради Олексій Спектор, екс-глава постійної комісії ЗМР, депутат Одеської обласної ради Василь Шкрябай, директор юридичного департаменту ЗМР Інна Поповська, директор приватної авіакомпанії "Одеса" Андрій Вірченко, засновник "Нью Йорк Корпорейшн" Діамід Викрадач та оцінювач Інна Стефанович із "Бюро оцінки Стефанович".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах