ЗСУ досліджують і розминають Зміїний: на острові знайшли кота

ЗСУ досліджують та розминають Зміїний: на острові знайшли кота.

ЗСУ досліджують та розминають Зміїний: на острові знайшли кота. Фото: Арут Папоян/facebook.com

Події
20 липня 2022 10:17

Українські військовослужбовці провели роботи з дослідження території та підземних укріплень острова Зміїний, а також виконали інженерні роботи з його розмінування. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Головного Управління Розвідки.

"Виявлено та вилучено зразки озброєння та техніки противника: системи наведення та управління, БПЛА "Орлан-10", системи ПЗРК, гранатомети, вогнемети, стрілецьке озброєння, журнали ведення бойових дій, особисті документи військових РФ, електронні носії інформації", - йдеться в повідомленні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що на острові знайшли та евакуювали на підконтрольну територію українського кота, який прожив кілька місяців в окупації.



Раніше ми повідомляли, що російські окупанти продовжують бомбардувати Зміїний, щоб переконати жителів РФ у тому, що досі контролюють острів.

Нагадаємо, 7 липня в Оперативному командуванні "Південь" повідомили про повне "зачистку" Зміїного та знищення понад трьох десятків ворожої техніки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах