Мертвецьки п'яний водій та пошуки злодюжки з геолокації: звіт одеських патрульних за вихідні

Мертвецьки п'яний водій та пошуки злодюжки з геолокації: звіт одеських патрульних за вихідні - фото

Мертвецьки п'яний водій та пошуки злодюжки з геолокації: звіт одеських патрульних за вихідні - фото

Події
25 липня 2022 10:16

За минулі вихідні патрульні поліцейські Одеси опрацювали 2104 виклики. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Також правоохоронці перевірили 87 підозрілих осіб, затримали 28 порушників комендантської години, зупинили і 25 п'яних водіїв, а також виявили п'ять фактів, пов'язаних із розповсюдженням та вживанням наркотиків.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Антирекордсменом став водій автомобіля Toyota, якого зупинили на Архітекторській вулиці. Результат – 2, 80 проміле, що у 16 разів перевищує допустиму норму. Нетверезий водій – це загроза для життя та здоров'я оточуючих.

24 липня, розпочинаючи нічну зміну, інспектори отримали повідомлення про крадіжку. Заявниця пояснила, що телефон вкрали на вулиці Академіка Корольова, а зараз, за геолокацією, він знаходиться на залізничному вокзалі. Оперативно прибувши на вокзал, інспектори набрали номер телефону заявниці та почули дзвінок в одному з вагонів. Патрульні затримали чоловіка, у якого виявили телефон потерпілої. Жінка дізналася про свій гаджет. Затриманого відправили до відділення поліції.

Відео: facebook.com/odesapolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах