Навчання в умовах військового стану: одеситам відповіли на запитання

Навчання в умовах воєнного стану: одеситам відповіли на запитання.

Навчання в умовах воєнного стану: одеситам відповіли на запитання. Фото: unsplash.com/benmullins

Події
27 липня 2022 12:06

Одеситам відповіли на запитання щодо форм навчання дітей у період військового стану. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на директора департаменту освіти та науки Олену Буйневич.

Так, якщо батьки обрали очну форму навчання, а інші в класі — дистанційну, вчитися спільно не вийде. В Одесі є лише дві школи, які можуть проводити уроки в реальному часі онлайн, проте обидві без сховищ. Тому батьки отримають пропозицію щодо вибору установи, до якої дитина зможе приходити на заняття за партою. Якщо є бажання навчатися саме зі своїм класом, це можливо зробити тільки онлайн.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окрім іншого, можна вибрати дистанційне навчання всім класом, навіть якщо шкільні заняття з початку навчального року стартують у школі очно.

Олена Буйневич також пояснила, що при виборі очного навчання батькам запропонують список шкіл, що функціонують у такому режимі. У випадку, якщо жоден із закладів не підійде за будь-яким критерієм, можна буде змінити рішення та залишитися на онлайн-навчання у своїй установі.

Нагадаємо, що раніше у департаменті освіти Одеської міської ради розповіли, як навчатимуться школярі під час воєнного стану та відповідали на головні питання, які турбують батьків.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах