Отримай відповідь: як мешканцям Миколаєва отримати паспорт в Одесі

Отримай відповідь: як мешканцям Миколаєва одержати паспорт в Одесі.

Отримай відповідь: як мешканцям Миколаєва одержати паспорт в Одесі. Фото: visitukraine.today

Події
28 липня 2022 10:12

З 1 серпня миколаївці зможуть оформити паспорт громадянина України та закордонний паспорт в Одесі. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на директора Миколаївського департаменту надання адміністративних послуг Владислава Белана.

При цьому запис у чергу відбувається у Миколаєві, у ЦНАПі за адресою: проспект Богоявленський, 1. Також можна записатися за телефоном (0512) 30-01-12, з 9:00 до 14:00 щоденно, крім вихідних. Це окрема черга для мешканців Миколаєва.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В Одесі паспорт оформляється за адресою проспекту Добровольського, 106 у Відділі Державних адміністративних послуг Суворівського району.

"З огляду на необхідність подорожі до сусіднього міста для отримання необхідної адміністративної послуги радимо всім заздалегідь перевіряти наявність необхідних документів", - нагадує чиновник.

Нагадаємо, що поки що в Україні будуть видавати ID-картки без електронного підпису. Діятиме це правило в період військового стану та протягом трьох місяців після його завершення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах