На Одещині зростає захворюваність на коронавірус

На Одещині зростає захворюваність на коронавірус.

На Одещині зростає захворюваність на коронавірус. Фото: Vgorode

Події
28 липня 2022 12:13

На Одещині зросла кількість випадків COVID-19 З початку липня поточного року на території Одеського регіону, як і по країні, спостерігається чітка тенденція зростання захворюваності. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на ГУ "Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України".

Так, за останній тиждень порівняно з попереднім захворюваність зросла на 31%, зокрема серед дорослих – на 23,5%, серед дітей – у 2 рази. Госпіталізація хворих зросла 1,7 разу. При цьому летальність від коронавірусної інфекції не реєструється з травня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Середньодобова реєстрація захворюваності збільшилася майже сім разів і тенденція зростання захворюваності зберігається. За прогнозом МОЗ України, очікується подальше зростання захворюваності, особливо з наближенням осінньо-зимового періоду.

Де зробити вакцинацію проти коронавірусу в Одесі.


Щеплення можна зробити з 09:00 до 15:00 у робочі дні. У вихідні дні слід уточнювати у свого сімейного лікаря чи у реєстратурі закладу.

Київський район: Фонтанська дорога, 30/32; Фонтанська дорога, 110; вулиця Ільфа та Петрова, 63/1; вулиця Ушакова, 9; вулиця Шишкіна, 48/1; вулиця Юхима Геллера, 43; вулиця Левітана, 62; вулиця Академіка Філатова, 7а.

Малинівський район: вулиця Житомирська (Академіка Гаркавого), 2; вулиця Болгарська, 38; вулиця Івана та Юрія Липи, 1.

Приморський район : Обсерваторний провулок, 8; вулиця Маршала Говорова, 26; вулиця Пастера, 56; вулиця Торгова, 29/31.

Суворівський район: вулиця Атамана Чепіги, 54; вулиця Академіка Воробйова, 5; вулиця Героїв оборони Одеси, 52; вулиця Академіка Заболотного, 59/1; вулиця Давида Ойстраха, 7

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах