Яка погода буде у Одесі у серпні

Яка погода буде у Одесі у серпні.

Яка погода буде у Одесі у серпні. Фото: facebook.com/lolita.klochkova

Події
28 липня 2022 16:32

Згідно з прогнозами синоптиків, серпень в Одесі буде сухим за місяць лише шість дощових днів. А наприкінці місяця взагалі похолодає. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прогнози синоптиків.

За даними порталу Gismeteo, найспекотнішим буде перший тиждень. Але вже у середині місяця максимальна температура повітря опуститься до 23 градусів тепла.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередніми прогнозами синоптиків, дощі очікуються у другій половині місяця: 16, 20, 23, 26, 27 та 29 серпня. У решту днів буде ясно або злегка хмарно.

Яка погода буде у Одесі у серпні.Яка погода буде у Одесі у серпні. Фото: gismeteo.ua

Нагадаємо, що згідно з прогнозами синоптиків, протягом цього тижня в Одесі буде ясна чи злегка хмарна погода, проте у четвер можливі короткочасні дощі. Стовпчик термометра не підніматиметься вище +28°С, а ось у п'ятницю температура може піднятися до +29–30°С.

Раніше ми повідомляли, що в одеських магазинах і на базарах вже продають дині та кавуни. Ціни на них знизилися та стали доступними.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах