На війні загинув ще один мешканець Одеської області

На війні загинув ще один мешканець Одеської області

На війні загинув ще один мешканець Одеської області

Події
02 серпня 2022 17:02

29-річний мешканець села Петродолинське Великодальницької громади Одеської області Андрій Мацько загинув на російсько-українській войні. Про це повідомляє Vgorode.

Так наш Герой мужньо захищав нашу землю від окупантів і стояв за майбутнє нашої незалежної України. Він загинув 27 липня під містом Покровськ на Донеччині.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наш земляк був стрільцем-снайпером дев'ятої парашутно-десантної роти третього парашутно-десантного батальйону. Прощання із Захисником відбудеться 4 серпня о 10:30 біля батьківського будинку за адресою село Петродолинське, вулиця 40 років Перемоги та після відспівування священиками біля пам'ятника загиблим воїнам під час Другої Світової війни на вулиці Садовій, 56. Провести Героя з повагою в останню путь запрошуються небайдужі громадяни України.

Вічна пам'ять Герою України!

Раніше ми повідомляли, що 1 липня під час виконання бойового завдання у зоні проведення операції об'єднаних сил на Донеччині загинув захисник із селища Красносілка Одеської області Сергій Миколайович Рабош. Йому було лише 36 років.

Також 27 липня у тяжких боях за незалежність України в Миколаївській області загинув захисник із селища міського типу Тарутине Одеської області Василь Оприш. Службу він проходив на посаді старшого водія стрілецького відділення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах