На депутата з Одеси, який влаштував перевірки кафе, склали протокол

На депутата з Одеси, який влаштував перевірку кафе, склали протокол.

На депутата з Одеси, який влаштував перевірку кафе, склали протокол. Фото: strana.news

Події
02 серпня 2022 12:39

Національне агентство із запобігання корупції склало адміністративний протокол на народного депутата Олександра Гайду через скандал, до якого він потрапив в Одесі. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу агентства.

Так, за їхньою версією, нардеп зловживав правом на депутатське звернення, коли у січні запропонував перевірити кафе "Штрудель" на Фонтанській дорозі, в якому йому відмовили у розміщенні за столом, адже його дружина не показала COVID-сертифікат. Після цього політик направив звернення до Одеського міського голови Геннадія Труханова та до Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів з питань. У НАЗК вважали, що це представляло приватний інтерес депутата. Через відповідні перевірки робота закладу була паралізована на тиждень, що призвело до втрати прибутку.

Зазначимо, що Олександр Гайда – член фракції "Слуга народу", обраний у 2019 році на парламентських виборах у виборчому окрузі №128 (Інгульський, Корабельний райони Миколаєва). Народився та проживає в Одесі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах