У Музкомедії та екологічному університеті прокоментували фейк РФ

У Музкомедії та екологічному університеті прокоментували фейк РФ.

У Музкомедії та екологічному університеті прокоментували фейк РФ. Фото: meme-arsenal.com

Події
02 серпня 2022 14:48

В Одесі екологічний університет та Музкомедія спростували вчорашній фейк від Міноборони РФ про розміщення озброєння у цих будівлях. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на ректора Одеського державного екологічного університету Сергія Степаненка та пресслужби Музкомедії.

Нагадаємо, вчора в РФ опублікували таке повідомлення:

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"В Одесі на даху театру музичної комедії (вул. Пантелеймонівська) українськими озброєними формуваннями розміщено розрахунки ПЗРК, а на прилеглій території гуртожитку екологічного університету (вул. Львівська) – важке озброєння та бронетехніка", – йдеться у повідомленні окупантів.

Ректор Одеського державного екологічного університету Сергій Степаненко запропонував усім охочим переконатися, що на території немає озброєння.

"З вчорашнього вечора мене атакують питаннями в соцмережах щодо російського фейку про "розміщення на території прилеглого до гуртожитків Екологічного університету важкої зброї та бронетехніки". Запрошую всіх бажаючих і які сумніваються сьогодні на екскурсію по тренувальному майданчику, де є навчальні метеорологічно. підготовки студентів-метеорологів", – написав Степаненко у Facebook.

Тим часом в адміністрації Музкомедії зробили офіційну заяву:

"Адміністрація Одеського академічного театру музичної комедії імені Михайла Водяного офіційно повідомляє, що заява, яку розповсюдило Міністерство оборони РФ про те, що нібито на даху Театру музкомедії розміщені військові формування ЗСУ, не відповідає дійсності! Це ще один нахабний і цинічний фейк окупантів! Зазначаємо, що жодні приміщення театру не використовуються для потреб ЗСУ. Будівля театру використовується виключно для проведення культурних та творчих заходів: спектаклі, концерти тощо”, – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах