Одеські рятувальники розповіли про те, як минула доба в регіоні

Одеські рятувальники розповіли про те, як минула доба у регіоні.

Одеські рятувальники розповіли про те, як минула доба у регіоні. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
04 серпня 2022 08:49

За добу, з 3 по 4 серпня, в Одеському регіоні гасили 12 пожеж, три з яких спалахнули у нашому місті. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС на Одещині.

Був виїзд рятувальників до Одеського району, міста Південного, на вулицю Хіміків. О 17:07 допомогли у транспортуванні хворої громадянки 1946 року народження з квартири на дев'ятому поверсі до легковика, для подальшого її перевезення.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Біляївці на вулиці Костіна, на базі відпочинку "Пристань" допомогли єнотовидному собаці, який застряг у заборі. Тварина, яку спочатку прийняли за єнота, намагалася пролізти крізь щілину в дерев'яному паркані, проте застрягла.

За словами директора Одеського зоопарку Ігоря Бєлякова, стан потерпілого звіра важкий, проте з ним зараз працюють лікарі, тому сподіватимемося на благополучний результат. Його передали до зоопарку.

Був виїзд на ДТП у Подільський район, на автодорогу Балта – Бенцарі. О 23:01 водій легковика "ВАЗ 2106" не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонною огорожею. Внаслідок пригоди постраждав пасажир, громадянин 2002 року народження, якого працівники ДСНС деблокували з автомобіля. Чоловіка у тяжкому стані передали бригаді швидкої медичної допомоги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах