ДТП у Малинівському районі та затримання ймовірного агента РФ: одеські патрульні відзвітували за добу

ДТП у Малинівському районі та затримання ймовірного агента РФ: одеські патрульні відзвітували за добу.

ДТП у Малинівському районі та затримання ймовірного агента РФ: одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: скріншот відео facebook.com/odesapolice

Події
06 серпня 2022 13:44

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 1 039 викликів. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 78 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції 18 порушників комендантської години та виявили 11 п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/odesapolice

У місті трапилася одна ДТП із постраждалими. Так, учора вдень в Малиновському районі водій автомобіля Dacia під час виїзду з другорядної дороги не надав переваги у русі автомобілю Volkswagen, який рухався головною дорогою вулиці Горизонтальна. У результаті сталося зіткнення. До лікарні звернулися водій та пасажирка автомобіля Dacia. На місці ДТП працював слідчий.

Патрульні поліцейські продовжують виявляти осіб, які можуть бути причетними до співпраці з країною-агресором. Так, учора вдень у Київському районі правоохоронці зупинили підозрілого громадянина. Під час перевірки його мобільного телефону виявили листування та спілкування з абонентами РФ. Чоловіка затримали та передали відповідним службам.

Учора вдень у Приморському районі патрульні поліцейські отримали повідомлення про зниклу дитину. На місці виклику мати хлопчика надала прикмети зниклого та повідомила, де вона його залишила. Під час огляду прилеглої території патрульні знайшли дитину на дитячому майданчику. Хлопчик пояснив, що загрався.

"Стежте за дітьми. Не втрачайте пильності, навіть якщо Ви поруч", – закликала спікер Патрульної поліції батьків.

Також Алла Марченко нагадала, що акваторія Чорного моря несе небезпеку, тому не варто порушувати заборону на відвідування пляжів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах