Пожежа з постраждалою та порятунок собаки: як минула доба в одеських рятувальників

Пожежа з постраждалою та порятунок собаки: як минула доба в одеських рятувальників.

Пожежа з постраждалою та порятунок собаки: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
07 серпня 2022 13:12

За добу, з 6 по 7 серпня, в Одеському регіоні гасили 23 пожежі, чотири з яких спалахнули у нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються займання сухої рослинності. За останню добу рятувальники 14 разів виїжджали на ліквідацію таких пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 10,35 гектара.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Близько 15.00 6 серпня до Служби порятунку надійшло повідомлення від чергового медика про те, що в селі Пшонянове Одеського району виникло займання сухої рослинності. Внаслідок самостійного гасіння пожежі 77-річна жінка отримала 30% опіків тіла. Постраждалу госпіталізували.

Протягом минулої доби рятувальники один раз виїжджали на допомогу населенню та один раз надавали допомогу "102". Так, у Подільську на вулиці Льва Толстого вони допомогли витягти з-під залізобетонних плит собаку, а в Малиновському районі Одеси, на розі вулиць Радісна та Генерала Петрова змили з проїжджої частини дороги паливно-мастильні матеріали, що залишилися після ДТП.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби не виникало. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів співробітників ДСНС не залучали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах