Одеський педагогічний університет визнали одним із найкращих у країні

Одеський педагогічний університет визнали одним із найкращих у країні.

Одеський педагогічний університет визнали одним із найкращих у країні. Фото: gettyimages.com

Події
09 серпня 2022 15:00

Південноукраїнський національний педагогічний університет імені Ушинського в Одесі посів п'яте місце у ТОП-10 найкращих педагогічних університетів України у 2022 році. Про це повідомляє портал Освіта.ua, який оприлюднив щорічний Консолідований рейтинг українських закладів вищої освіти.

Для складання щорічного рейтингу ВНЗ використовують відомі університетські рейтинги України – Топ-200 Україна, Scopus та бали ЗНО на контракт, кожен із яких використовує важливі критерії оцінки.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наприклад, результати рейтингу Scopus базуються на показниках їхньої бази даних, що є інструментом для відстеження цитування наукових статей, що публікуються навчальним закладом. Рейтинг балів ЗНО на контракт фактично визначає лідерів серед навчальних закладів, у яких вступники виявили бажання здобувати вищу освіту власним коштом.

При формуванні рейтингової таблиці 2022 року були також враховані тенденції розвитку української освіти, які зазнали змін через пандемію COVID-2019 та повномасштабне військове вторгнення РФ.

Одеський педагогічний університет визнали одним із найкращих у країні.Одеський педагогічний університет визнали одним із найкращих у країні. Фото: osvita.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах