На Одесу обрушилася сильна злива: який транспорт не курсує та що затопило (оновлено)

На Одесу обрушилася сильна злива.

На Одесу обрушилася сильна злива. Скріншот відео міськради

Події
16 серпня 2022 12:29

У вівторок, 16 серпня, на Одесу обрушилася сильна і стрімка злива. Деякі вулиці міста традиційно виявилися підтоплені. Проїхати ними важко.

Так, буквально за 10 хвилин вулиці перетворилися на річки. Дощ періодично супроводжує сильний вітер та грім. Втім, зараз він більш-менш затих. А в деяких районах навіть вийшло сонце.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як городяни зустрічали літній дощ, дивіться на відео:

Постраждали, як завжди, Балківська, Приморська, Газовий провулок, Атамана Головатого, Чорноморського козацтва, Пересипський міст.

Зазначимо, що на сьогодні синоптики попереджали лише про грозу та звичайний дощ. Штормове попередження вирішили не оголошувати.



Оновлено у 12:50:

Як повідомили у міськраді, через підтоплення, спричинене негодою, тимчасово призупинено рух трамваїв №№1, 7,10,12,15,20,21,28 та тролейбусів №№ 3 та 8. До ліквідації наслідків негоди задіяли вісім бригад, 24 одиниці техніки та 311 співробітників комунальних служб. Поки що вода на підтоплених вулицях починає сходити.

Оновлено у 13:15:

Вулиця Балківська біля автовокзалу свободна для проїзду. Вода спала, транспорт пішов.

Оновлено у 13:34:

Станом на 13:00 в Одесі в повному обсязі працюють трамвайні маршрути №10,13,17,21,27 та всі тролейбусні маршрути, крім №3. Він курсує скороченим маршрутом до Застави. Трамвайний маршрут №1 працює до Лузанівки. На маршруті №20 працює автобус.

Оновлено у 13:49:

Відновили роботу трамвай№5 та тролейбус №3.

Оновлено о 13:56:

Відновив роботу трамвай №15.

Обновлено в 14:44:

Возобновил работу трамвай №28.

Нагадаємо, що згідно з прогнозами синоптиків, у першій половині тижня в Одесі будуть грози та дощі, проте до четверга проясниться. Вдень стовпчик термометра не опускатиметься нижче +26°С, а в деякі дні підніметься до +29°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах