У ДСНС оголосили другий рівень небезпеки на Одещині: частина населених пунктів без світла з вівторка

У ДСНС оголосили другий рівень небезпеки на Одещині: частина населених пунктів без світла з вівторка.

У ДСНС оголосили другий рівень небезпеки на Одещині: частина населених пунктів без світла з вівторка. Фото: facebook.com/dtekoem

Події
17 серпня 2022 13:52

На середу та четвер, 17 та 18 серпня, в Одесі та області оголосили штормове попередження. Сьогодні після 16:00 очікується дощ із грозою та шквальний вітер 15-20 метрів за секунду. Така погода очікується упродовж наступного дня. У ДСНС оголосили другий рівень небезпеки. Про це повідомили у міськраді та ДТЕК "Одеські електромережі".

У зв'язку з погіршенням погодних умов мерія Одеси просить городян бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо літнім особам, дітям та вагітним жінкам. Не варто залишати свої авто під деревами та лініями електропередач, потрібно обережно пересуватися під деревами – внаслідок дощу та сильного поривчастого вітру можуть падати гілки кабелю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Станом на 12:00 через вчорашню негоду залишаються знеструмленими дев'ять населених пунктів, з них чотири – частково, пошкоджено чотири повітряні лінії та 30 трансформаторних підстанцій. Найбільше постраждав Подільський район. Роботи з ліквідації наслідків негоди продовжуються. Для цього працює п'ять бригад, а це десять працівників та п'ять одиниць техніки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах