Напоготові 16 "калібрів": обстановка на Одещині від ОК "Південь"

Напоготові 16 "калібрів": обстановка на Одещині від ОК "Південь".

Напоготові 16 "калібрів": обстановка на Одещині від ОК "Південь". Фото: facebook.com/okPivden

Події
19 серпня 2022 17:23

Стала відома поточна ситуація в Одеській області станом на 15:00 19 серпня. Про це повідомляє Оперативне Командування "Південь".

Так, ситуація в нашій операційній зоні стабільно напружена, але під контролем сил оборони.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Корабельне угруповання ворожого флоту у Чорному морі продовжує маневрувати вздовж кримського узбережжя. Два ракетоносія, споряджені 16-ма крилатими ракетами морського базування "Калібр", перебувають у бойовій готовності. І це свідчить ймовірність ракетної загрози та повторення обстрілів.

Що в інших регіонах на півдні України

Ворог продовжує ведення бойових дій по межі оборони без істотних змін у складі і становищі. Протягом ночі трьома авіаційними та одним ракетним ударом противник відчував нашу стійкість. Парами ворожих вертольотів атаковано позиції ЗСУ. На щастя без втрат.

Вісім зенітних ракет С-300 серед ночі вдарили по Миколаєву. Завдали руйнування Чорноморському національному університету за житловими кварталами та промисловою інфраструктурою. Поранено двох цивільних осіб.

Важкою ствольною артилерією 152 калібру вночі обстріляли Нікополь, пошкодили кілька приватних будинків, людських втрат немає. Іллінку ворог обстріляв із 120 міліметрового міномета. Без втрат.

Після обіду п'ять снарядів із російської ствольної артилерії прилетіли до житлових кварталів Марганця. Попередньо поранено двох людей. Обидва у лікарні. У місті зруйновано кілька будівель. Виведена з ладу лінія електропередач.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах