Чиновниць із Херсонської та Одеської областей підозрюють у держзраді та співпраці з окупантами

Чиновниць із Херсонської та Одеської областей підозрюють у держзраді та співпраці з окупантами.

Чиновниць із Херсонської та Одеської областей підозрюють у держзраді та співпраці з окупантами. Фото: myk.gp.gov.ua

Події
20 серпня 2022 10:29

Двом співробітницям державної кримінально-виконавчої служби оголосили про підозру у державній зраді та колабораційній діяльності. Про це повідомляє пресслужба Миколаївської обласної прокуратури.

За даними слідства, начальниця відділу по роботі з персоналом однієї з виправних колоній Херсонської області добровільно перейшла на бік окупантів та зайняла посаду начальника відділу кадрів у незаконно створеному правоохоронному органі – "Управлінні служби виконання покарань у Херсонській області".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також із колишньою колегою почала співпрацювати заступниця начальника одного з відділів Департаменту з питань виконання кримінальних покарань міста Одеси. Жінка неодноразово висловлювала своє позитивне ставлення до окупаційної влади. Крім того, вона передавала псевдоначальниці дані деяких працівників установ виконання покарань Херсонської області, які не погодилися перейти на бік окупантів та виїхали на підконтрольну Україні територію.

Для одеситки суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Наразі слідчі миколаївського Територіального управління Державного бюро розслідувань, при оперативному супроводі Управління СБУ в Миколаївській області, проводять досудове розслідування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах