Пошуки 22-річного потопельника та вибухонебезпечні предмети: як минула доба в одеських рятувальників

Пошуки 22-річного потопельника та вибухонебезпечні предмети: як минула доба в одеських рятувальників.

Пошуки 22-річного потопельника та вибухонебезпечні предмети: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
20 серпня 2022 12:12

За добу, з 19 по 20 серпня, в Одеському регіоні гасили десять пожеж, дві з яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються займання сухої рослинності. За останню добу рятувальники тричі виїжджали на ліквідацію таких пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 1,055 гектара.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Протягом доби рятувальники двічі допомагали медикам транспортувати хворих із зайвою вагою. Так, у Малиновському районі Одеси, на вулиці Прохорівській, вони перенесли до карети швидкої допомоги 58-річну жінку, а в селі Лиманка Одеського району – 69-річного чоловіка.

Учора зранку з 06:37 рятувальники шукали на місцевому ставку в селі Дмитрівка Болградського району 22-річного хлопця, який зник під час відпочинку на воді 17 серпня. О 13:30 після обстеження чотирьох квадратних кілометрів поверхні води, десяти кілометрів берегової смуги та семи з половиною тисяч квадратних метрів дна тіло зниклого виявили на відстані 50 метрів від берега. Від ДСНС на пошуки потонулого залучали одну одиницю техніки та шість рятувальників, зокрема двох водолазів.

Не обійшлося і без вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Так, за межами міста Кодима вилучили та знищили артснаряд 76-міліметрового калібру. Такий самий артснаряд виявили за межами села Молодіжне. Вилучити та знищити його планують завтра.

На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи Головного управління ДСНС в Одеській області протягом доби не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах