Під Одесою зник 14-річний хлопець (оновлено)

Під Одесою зник 14-річний хлопець.

Під Одесою зник 14-річний хлопець. Фото: od.npu.gov.ua

Події
22 серпня 2022 15:15

Ізмаїльський районний відділ поліції на Одещині розшукує неповнолітнього Стефанова Віктора 2007 року народження, який 19 серпня пішов з дому і досі не повернувся. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

Прикмети: худорлява статура, темно-русяве волосся, темні очі.
Був одягнений у жовтий спортивний костюм.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Особливі прикмети: має психічні розлади та проблеми з мовленням.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження хлопця, просимо зателефонувати до Ізмаїльського районного відділу поліції в Одеській області за телефонами (096) 458-76-32, (048-41) 753-63 та 102.

Оновлено:

Зниклого 15-річного мешканця Ізмаїла поліцейські розшукали неподалік будинку. За час відсутності, на щастя, з ним нічого поганого не сталося. До пошуку одразу розпочали ювенальні поліцейські з Ананьєва, де неповнолітній раніше жив та навчався. Вони встановили друзів підлітка, перевірили покинуті споруди, місця відпочинку. Молоду людину виявили під час патрулювання на одній із вулиць міста. Підлітка передали колегам із Ізмаїла, які повернули його батькам.

Нагадаємо, що рівненські поліцейські розшукують 34-річного Білана Романа Сергійовича, який є мешканцем обласного центру, ховається від органів суду та звинувачується у шахрайстві.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах