Expo-2030 в Одесі: Кабмін створив координаційний центр для підготовки до виставки

Expo-2030 в Одесі: Кабмін створив координаційний центр для підготовки до виставки - фото

Expo-2030 в Одесі: Кабмін створив координаційний центр для підготовки до виставки - фото

Події
25 серпня 2022 11:45

Кабмін утворив координаційний центр для підготовки до проведення в Одесі Всесвітньої виставки Expo-2030. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Так, 23 серпня Кабінет Міністрів затвердив координаційний комітет із підготовки до проведення виставки. Його очолила перший віце-прем'єр, міністр економіки Юлія Свириденко.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Участь України у відборі на право провести "Експо-2030" приверне увагу миру до нашої країни та сприятиме її відновленню. У разі нашої перемоги проведення виставки в Одесі дасть потужний імпульс для інвестиційних надходжень, що підвищить економічну активність та позитивно вплине на розвиток інфраструктури країни загалом і південного регіону зокрема", – заявила вона.

Раніше ми повідомляли, що в Італії розглядають можливість відкликати кандидатуру Риму на проведення Expo-2030, щоб допомогти Одесі виграти конкурс.

Всесвітні виставки або "Експо" – це найпрестижніші виставкові заходи у світі, на яких країни-учасниці демонструють унікальність своїх культур та національну ідентифікацію, свій економічний та науково-технічний потенціал. Тема "Експо-2030" – "Відродження. Технології. Майбутнє". Виставка проходить раз на п'ять років і дає значний приріст бізнесу, а сама держава перетворюється на магніт для світового туризму. Тому перемога в конкурсі гарантує, що Одеса на півроку стане найвідвідуванішим містом у світі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах