В одеській театр-студії розповіли про причини участі у Московському кінофестивалі

В одеській театр-студії розповіли про причини участі у Московському кінофестивалі.

В одеській театр-студії розповіли про причини участі у Московському кінофестивалі. Фото: Кадр із трейлера фільму

Події
29 серпня 2022 13:11

В одеській театр-студії розповіли про причини участі у Московському кінофестивалі з фільмом "Коротка". Про це повідомляє " Суспільне ".

Як виявилось, заявку на його участь подали напередодні повномасштабного вторгнення у січні до 200-річчя від дня народження російського письменника Федора Достоєвського.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Tour de Force зазначили, що борються за освіту дітей та збереження великої класичної культури "на Україні".

"Ми доводимо, що на Україні Велика класична культура жива, і ми не дамо її вбити посібникам Диявола, які прагнуть душ наших дітей, які позбавляють їх освіти і можливості стати людьми, які поважають Закон Божий", – заявили в студії.

Також у компанії згадали про "Велику спадщину слов'ян та спільну мову.

"Сьогодні, у XXI столітті, вирішити будь-яке складне питання шляхом вбивства людини людиною - варварство і непробачливий цинізм, що відображає головне завдання диявола - "чим гірше, тим краще". Гірше ніж сьогодні, мабуть, ще може бути... Але ми, відсилаючи фільм "Коротка" на фестиваль ще в січні 2022 року, хотіли сказати – "ми не варвари, ми шануємо Боже Слово, слово класиків, таких як О. Пушкін, Л. Українка, О. Чехов, Г. Гейне, І.. Гете, Б. Шоу, У. Шекспір, І. Франка, М. Гоголь... Воно про одне й те саме – "Люди, любіть один одного і шукайте спосіб чути один одного". Сьогодні наш фільм каже – "Ми українці, росіяни, євреї, білоруси, болгари, казахи, грузини, узбеки, – всі, хто шанує Велику спадщину слов'ян і розмовляє однією мовою, ми за вирішення конфлікту мирним шляхом", – заключили у Tour de Force.

Нагадаємо, що 27 серпня в рамках московського міжнародного кінофестивалю, президентом якого є російський пропагандист Микита Міхалков, відбулася прем'єра фільму "Коротка", знятого одеською творчою студією Tour de Force. У фільмі знялися дружина заступника одеського міського голови Павла Вугельмана Вікторія та їхній син Давид.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах