Труханов прокоментував своє скандальне інтерв'ю та слова про переговори з РФ

Труханов прокоментував своє скандальне інтерв'ю та слова про переговори з РФ.

Труханов прокоментував своє скандальне інтерв'ю та слова про переговори з РФ. Фото: biz.censor.net

Події
29 серпня 2022 20:21

Мер Одеси Геннадій Труханов прокоментував своє інтерв'ю італійському ЗМІ, яке викликало сьогодні суспільний резонанс. Так, він назвав слова про те, що він нібито закликає до переговорів із РФ вкиданням у російські паблики.

За його словами, він не став би коментувати інформаційні провокації окупантів, проте, на жаль, ціла низка українських ЗМІ передрукувала російське вкидання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Змушений офіційно заявити, що це брехня від першого до останнього слова. Можу лише із задоволенням відзначити, що ЗМІ кремлівських окупантів вдаються до фейків, мета яких очевидна – схилити Україну до переговорів. Щоб уникнути подальших ідіотських маніпуляцій, змушений коротко повторити ті самі слова, які я говорю з 24 лютого – окупанти повинні бути вигнані з усієї території нашої країни.Ми будемо боротися до нашої остаточної Перемоги. "Спроби російської пропаганди посіяти розкол у наших лавах - приречені. Президент - лідер нації. Крим - це Україна. Віримо у ЗСУ! Перемога буде за нами!", - заявив президент на своїй сторінці у Facebook.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах