Дружина віце-мера Одеси прокоментувала свої зйомки у фільмі, який показали на фестивалі у РФ

Дружина віце-мера Одеси прокоментувала свої зйомки у фільмі, який показали на фестивалі у РФ.

Дружина віце-мера Одеси прокоментувала свої зйомки у фільмі, який показали на фестивалі у РФ. На фото кадр з фільму "Коротка"

Події
30 серпня 2022 13:25

Дружина віце-мера Одеси Павла Вугельмана Вікторія розповіла про свою участь у фільмі "Коротка", презентованому на міжнародному кінофестивалі в Москві.

За словами Вікторії, вона не має жодного відношення до показів фільму, а зйомки кінокартини відбулися ще два роки тому.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Днями стало відомо про показ фільму "Коротка" на московському кінофестивалі. Ми з сином знімалися у цьому фільмі в Одесі два роки тому. Жодного відношення до показів стрічки у русні ми не маємо! Я і вся моя родина, як справжні та адекватні українці", засуджуємо російську агресію проти нашої Батьківщини… Зараз я разом із трьома неповнолітніми дітьми перебуваємо в Одесі під постійними повітряними загрозами та бомбардуваннями, як і вся Україна… Ми любимо нашу країну та пишаємося нею… Дай Боже нам усім мирного неба!" - Заявила Вікторія Вугельман у своєму Instagram.

Нагадаємо, що 27 серпня в рамках московського міжнародного кінофестивалю, президентом якого є російський пропагандист Микита Міхалков, відбулася прем'єра фільму "Коротка", знятого одеською творчою студією Tour de Force. У фільмі знялися дружина заступника одеського міського голови Павла Вугельмана Вікторія та їхній син Давид.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах