Сім'ї моряків, які не пішли в рейс, можуть отримати допомогу в Одесі

Сім'ї моряків, які не пішли в рейс, можуть отримати допомогу в Одесі - фото

Сім'ї моряків, які не пішли в рейс, можуть отримати допомогу в Одесі - фото

Події
01 вересня 2022 11:18

Сім'ї одеських моряків, які не пішли в рейс через повномасштабне вторгнення Росії в Україну, можуть отримати допомогу. Кількість наборів обмежена. Про це повідомили у профспілці робітників морського транспорту України.

Union Solidarity Fund виділив кошти на придбання наборів предметів першої необхідності для сімей моряків, членів профспілки, що діють. Так, йдеться про три види наборів загальною кількістю 4 500 коробок, до яких увійшли продукти харчування, засоби гігієни та канцелярське приладдя для дітей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для отримання набору необхідно пройти попередню реєстрацію за посиланням. Після цього потрібно чекати підтвердження від співробітників Профспілки (на вказаний номер телефону прийде смс-підтвердження).

Зазначимо, що взяти участь в акції можуть лише моряки, які є членами ПРМТУ та перебувають на території України. Щоб перевірити членство, потрібно зателефонувати за номером (048) 242-99-01.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах