Осіння прохолода та дощова п'ятниця: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Осіння прохолода та дощова п'ятниця: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Осіння прохолода та дощова п'ятниця: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: zaodessu.com.ua

Події
04 вересня 2022 18:23

Згідно з прогнозами синоптиків, протягом наступного тижня в Одесі буде ясна або хмарна погода. У п'ятницю очікуються короткочасні дощі. Удень стовпчик термометра не опускатиметься нижче +19°С, а в деякі дні підніметься до +22–23°С.

Про це повідомляє Український Гідрометеорологічний центр.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

5 вересня

Уночі та вранці ясно. Удень очікується мінлива хмарність. Також трохи хмарно буде ввечері. Вітер вночі та вранці північно-східний, удень північний, увечері північно-західний. Швидкість вітру становитиме 3–6 метрів за секунду. Температура вночі – +17–19°С, удень – +20–22°С.

6 вересня

Уночі та вранці буде ясно, удень та ввечері – злегка хмарно. Протягом доби вітер дутиме з півночі зі швидкістю 3–7 метрів за секунду, проте вночі його пориви подекуди сягатимуть 11 метрів за секунду. Температура вночі – +16–19°С, удень – +20–22°С.

7 вересня

Протягом доби буде хмарно. Вітер вночі та вранці – північно-східний, удень – східний, увечері – південний. Швидкість вітру становитиме 3–6 метрів за секунду. Температура повітря вночі – +16–18°С, удень – +19–20°С.

8 вересня

Уночі та вранці буде ясно, удень та ввечері – злегка хмарно. Вітер вночі та вранці – південно-західний, вдень та ввечері – південний. Швидкість вітру становитиме 3–8 метрів за секунду. Температура вночі – +18–19°С, удень – +23°С.

9 вересня

Уночі, уранці та вдень очікуються короткочасні дощі, увечері буде хмарно. Вітер уночі – південно-західний, решту доби – південний. Швидкість вітру становитиме 4–8 метрів за секунду, проте вдень його пориви подекуди сягатимуть 11 метрів за секунду. Температура вночі – +19–21°С, удень – +21–22°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах