Під сирени: як пройшла ніч в Одесі та області сьогодні

Як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/28brigade

Події
05 вересня 2022 08:06

Ніч з 4 на 5 вересня в Одесі та Одеській області розпочалася під сигнали повітряної тривоги, яка звучала двічі. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Загалом, незважаючи на тривогу, ніч в Одесі та області завдяки нашим захисникам пройшла спокійно та без обстрілів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Братчук розповів, що українські хакери з групи Hackyourmom встановили координати російської військової бази біля Мелітополя, використовуючи фейкові облікові записи привабливих дівчат. Після цього її знищили.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Корабельне угруповання ворожих сил у Чорному морі без зміни тактики дій, складу та завдань продовжує загрожувати нанесенням ракетного удару з двох надводних ракетоносіїв, сумарний залп з яких складає 16 ракет типу «Калібр».

Відео: facebook.com/okPivden

Результати бойового дня складають втрати ворожого війська в кількості 104 окупантів, шести танків, 26 одиниць іншої броньованої та автомобільної техніки, дев'ять гаубиць "Мста-С" та "Мста-Бле", а також безста-Бле.

Знищено склад ворожих боєприпасів у районі Томиної Балки, понтонну переправу поблизу села Львові, вражено пункт управління 35 армії в Каховському районі та два контрольно-спостерігальні пункти батальйонних тактичних груп 247-го десантно-штурмового полку та 126-й, Бериславський.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах