Одесити запрошують на громадські слухання з приводу пам'ятника Катерині

Одесити запрошують на громадські слухання з приводу пам'ятника Катерині - фото

Одесити запрошують на громадські слухання з приводу пам'ятника Катерині - фото

Події
05 вересня 2022 21:46

19 вересня 2022 року о 12:00 відбудуться громадські обговорення у форматі інтернет-конференції з питання вирішення долі пам'ятника Катерині II або "Засновникам Одеси", що розташований на Катерининській площі. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Уповноважена особа щодо проведення зазначених обговорень – Управління з питань об'єктів культурної спадщини Одеської міської ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З урахуванням пропозицій, отриманих за результатами громадського обговорення, у період з 20 вересня 2022 року до 20 жовтня 2022 року включно проводитиметься електронне опитування територіальної громади Одеси з цього питання з використанням вебпорталу " Соціально активний громадянин " Одеської міської ради.

Останні кілька місяців в Одесі тривають жваві суперечки щодо подальшої долі пам'ятника Катерині II. Думки одеситів із цього приводу розділилися. У той час, як одні вважають, що монумент варто прибрати, оскільки це є символом імперіалізму, інші захищають пам'ятник, стверджуючи, що це історія. Vgorode дізнався, що з приводу зносу цієї пам'ятки, думають експерти.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах