Деблокували водія, який постраждав у ДТП, і витягли фуру з бездоріжжя: як минула доба в одеських рятувальників

Деблокували водія, який постраждав у ДТП, і витягли фуру з бездоріжжя: як минула доба в одеських рятувальників.

Деблокували водія, який постраждав у ДТП, і витягли фуру з бездоріжжя: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
10 вересня 2022 12:01

За добу, з 9 по 10 вересня, в Одеському регіоні гасили десять пожеж, одна з яких спалахнула в нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються займання сухої рослинності. За останню добу рятувальники вісім разів виїжджали на ліквідацію таких пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 1,77 гектара.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Учора вранці до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в Ізмаїльському районі Одеської області, на 125-му кілометрі траси Одеса – Рені біля села Кирнички сталася ДТП за участю трьох вантажівок.

Рятувальники деблокували з кабіни фури водія, який постраждав у ДТП.Рятувальники деблокували з кабіни фури водія, який постраждав у ДТП. Фото: facebook.com/DSNSODE

На місці події рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту розрізали дах кабіни однієї з фур та витягли з автомобіля постраждалого водія. Для цього від ДСНС залучили дві одиниці техніки та шістьох пожежників.

Рятувальники деблокували з кабіни фури водія, який постраждав у ДТП.Рятувальники деблокували з кабіни фури водія, який постраждав у ДТП. Фото: facebook.com/DSNSODE

Упродовж доби рятувальники тричі виїжджали на допомогу населенню. Так, в Одесі на Соборній площі вони витягли із підвального приміщення 86-річну жінку, яка не могла самостійно піднятися, а на вулиці Балківській відчинили двері квартири. Також представники Служби порятунку виїжджали до Ізмаїльського району області, де на ділянці бездоріжжя на автодорозі Т-1628 Вилкове – Одеса застряг вантажний автомобіль МАЗ.

На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи Головного управління ДСНС в Одеській області протягом доби не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах