26 ракети у бойовій готовності: обстановка на Одещині від ОК "Південь"

26 ракети у бойовій готовності: обстановка на Одещині від ОК "Південь".

26 ракети у бойовій готовності: обстановка на Одещині від ОК "Південь". Фото: 28 окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу

Події
12 вересня 2022 16:09

Стала відома поточна оперативна обстановка на Одещині та на півдні України станом на 13:00 12 вересня. Про це повідомляє Оперативне Командування "Південь".

Так, ситуація в нашій операційній зоні напружена і динамічна, але контрольована. У корабельному угрупуванні ворожого флоту в Чорному морі продовжують бойове чергування чотири надводні носії високоточної зброї із сумарним залпом 26 крилатих ракет "Калібр", також маневрують уздовж кримського узбережжя три десантні кораблі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Наша авіація та ракетно-артилерійські підрозділи завдали понад сотню вогневих ударів по ворожих позиціях, районах зосередження живої сили та бойової техніки в тилу. Двічі атаковано понтони мосту через Інгулець та Дніпро. Сили оборони цілодобово проводять вогневий контроль мостів та переправ, не дозволяючи окупантам поповнювати запаси бойової техніки та боєприпасів.

За результатами нічних боїв ворог втратив окупантів, один танк Т-72, ​​одну самохідну артилерійську установку та одну автомобільну техніку. У районі Нової Каховки та Даріївки вражені два понтонні мости, наведені ворогом через Дніпро та Інгулець, їхнє подальше використання неможливе.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах