Одеський суддя, який змушував злочинців читати, взявся за фільми

Одеський суддя, який змушував злочинців читати, взявся за фільми - фото

Одеський суддя, який змушував злочинців читати, взявся за фільми - фото

Події
21 вересня 2022 16:10

Суддя Малиновського райсуду Одеси Олександр Гарський, котрий багатьох своїх підсудних зобов'язав читати книги, вигадав нове нестандартне покарання для порушників закону. Про це повідомляє " Головком ".

Так, у нього з'явилася призначати засудженим, які мають проблеми з читанням, перегляд фільмів. Для цього вже відібрав американські фільми 40-50-х років XX століття.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Не хочу відкривати таємниці, скоро ви побачите це в одному з вироків. Покарання стосуватиметься дрібного шахрайства. Я розраховую, що перегляд фільму позитивно вплине на обвинуваченого, щоб у майбутньому той не чинив злочинів", – пояснив суддя.

Нагадаємо, що у жовтні 2021 року суддя Олександр Гарський зобов'язав двох хлопців у віці 19 та 23 років, які звинувачуються у крадіжці, прочитати кілька художніх літературних творів. Він призначив обвинуваченим рік умовного терміну ув'язнення і склав невеликий список літературних творів, які потрібно прочитати протягом цього часу: повість (за іншими виданнями роман) "Пригоди Тома Сойєра", 1876, автор - Марк Твен; роман "Пригоди Гекльберрі Фінна", 1884, автор - Марк Твен; пригодницька повість (за іншими виданнями роман) "Білий Ікло", 1906, автор - Джек Лондон; вірш Тараса Шевченка "Минають дні, минають ночі…".

У листопаді він зобов'язав злодія прочитати трилогію повістей Льва Толстого " Дитинство. Юність. " 1852 – 1857 роки і вірш Івана Франка " Строфи ".

Інший одесит-дебошир має прочитати роман американської письменниці Елеонор Портер "Поліана" "Поліанна ".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах