Отримай відповідь: чи можуть окупанти атакувати іранськими дронами-камікадзе на Одещині

Отримай відповідь: чи можуть окупанти атакувати іранськими дронами-камікадзе на Одещині.

Отримай відповідь: чи можуть окупанти атакувати іранськими дронами-камікадзе на Одещині. Фото: urdu.alarabiya.net

Події
23 вересня 2022 11:26

Іранські дрони-камікадзе можуть загрожувати об'єктам на Одещині, як і на Миколаївщині, якщо їх запускати їх з окупованих українських територій. Про це повідомляє " Суспільне ".

Натомість військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко заявив, що доцільність таких дій викликає питання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Насамперед такі БПЛА використовують на фронті для знищення техніки, щоб вплинути на перебіг бойових дій на якихось ділянках. Для Росії зараз це дефіцитні апарати. Використовувати його, наприклад, для терору цивільного населення дуже дорого і неефективно", - вважає аналітик..

За оцінками експерта, росіяни могли отримати сотню одиниць подібних безпілотників, але аж ніяк не тисячі, тому що країни-виробники не мають відповідних виробничих потужностей.

Зазначимо, що наприкінці серпня агентство AP повідомило, що Іран передав РФ сотні безпілотників, а у вересні українські захисники, зокрема й одеські, збивали іранські дрони під час контрнаступу на Харківщині та на півдні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах