Атака ворожих дронів: Геннадій Труханов розповів про наслідки удару по Одесі

Атака ворожих дронів: Геннадій Труханов розповів про наслідки удару по Одесі.

Атака ворожих дронів: Геннадій Труханов розповів про наслідки удару по Одесі. Фото: facebook.com/okPivden

Події
25 вересня 2022 11:18

За попередніми даними, внаслідок ранкової атаки житлові будинки та споруди навколо епіцентру вибуху постраждали незначно. Про це повідомив міський голова Одеси Геннадій Труханов.

Мер зазначив, що наразі головним завданням є забезпечення життєдіяльності міста після удару, зокрема випуск на маршрути міського транспорту.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Ускладнений вихід нашого транспорту, тому що перекриті деякі вулиці. Автономним ходом тролейбуси дістануться своїх маршрутів і працюватимуть. Наші комунальні служби з перших хвилин поруч із рятувальниками і готові після завершення певних процедур приступити до ліквідації наслідків цього удару. За попередніми даними, постраждалих немає", – сказав Геннадій Труханов.

Відео: facebook.com/gennadiytruhanov

Як повідомили у пресслужбі Одеської міської ради, станом на 10:28 кількість рухомого складу на тролейбусних маршрутах обмежена. Так на маршрут №2 вийшов один тролейбус, на маршрут №7 – два тролейбуси, на машрути №3 та 12 – по чотири тролейбуси, на маршрут №8 – сім тролейбусів, а на маршрути №9 та 10 – по вісім тролейбусів.

Тролейбуси №7, 9 та 10 курсують за скороченими маршрутами.

Нагадаємо, вранці 25 вересня окупанти знову атакували Одесу іранськими дронами-камікадзе. Три дрони влучили в адміністративну будівлю в центрі міста. Ще один дрон збили сили провоповітряної оборони.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах