На Одещині затримали ухиліста з підробленим воєнником

На Одещині затримали ухиліста з підробленим військовим.

На Одещині затримали ухиліста з підробленим військовим. Фото: facebook.com/Izmpz

Події
26 вересня 2022 12:38

На пропускному пункті "Орлівка" на Одещині 29-річний чоловік намагався залишити країну з підробленим військовим квитком. Про це повідомили у пресслужбі Ізмаїльського прикордонного загону.

Так, чоловік намагався виїхати з України із підробленими документами. Він надав прикордонникам військовий квиток, який, на перший погляд, був дуже схожий на справжній. Однак під час перевірки на приладі паспортного контролю було встановлено, що документ є фальшивим.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ухилисту повідомили про підозру у скоєнні кримінальних провин, передбачених частиною першою та частиною четвертою статті 358 (Підробка та використання свідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України та за статтею 336 ККУ "Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації на особливий період, на військову службу на заклик осіб у складі резервістів у період”. Йому загрожує обмеження волі на строк до двох років.

Нагадаємо, що у Болградському районі Одеської області офіцерське прикордонне вбрання затримало порушника державного кордону.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах