В Одесі касирка супермаркету привласнила 451 тисяч гривень виторгу

В Одесі касирка супермаркету привласнила 451 тисячу гривень виручки.

В Одесі касирка супермаркету привласнила 451 тисячу гривень виручки. Фото: inform-ua.info

Події
29 вересня 2022 08:07

У Малинівському районі Одеси поліцейські викрили касирку однієї із мереж супермаркетів, яка привласнила майже півмільйона гривень виторгу. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Жінка отримувала від покупців оплату за придбаний товар готівкою, в електронній системі реєструвала операцію як розрахунок карткою, після чого гроші забирала собі. За кілька місяців такої "роботи" правопорушниця заробила 451 тисячу гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зловмисниці загрожує обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Раніше ми повідомляли, що поліцейські на Одещині повідомили про шахраїв, які для збагачення використовують переселенців та інших громадян, які потребують матеріальної допомоги від держави майнові злочини.

Також 11, сім та шість років проведуть за ґратами засновниця фірми та двоє її спільників за шахрайство з квартирами у новобудовах в Одеській області на 23 мільйони гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах