Пожежа з постраждалим та допомога населенню: як минула доба в одеських рятувальників

Пожежа з постраждалим та допомога населенню: як минула доба в одеських рятувальників.

Пожежа з постраждалим та допомога населенню: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
01 жовтня 2022 11:21

За добу, з 30 вересня по 1 жовтня, в Одеському регіоні шість разів гасили пожежі, одна з яких спалахнула в нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Надзвичайних ситуацій протягом доби не виникло.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

30 вересня, о 20:46, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селищі міського типу Захарівка Роздільнянського району. Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили три осередки займання домашнього майна: у спальній, кухні та коридорі одноповерхового приватного житлового будинку. Внаслідок пожежі 28-річний господар будинку отримав опіки нижніх кінцівок. Постраждалого у стані середньої тяжкості з опіками І–ІІ ступеня 9% поверхні тіла доправили до лікарні. О 21:02 пожежу вдалося локалізувати, а о 21:31 спалах на площі 15 квадратних метрів повністю ліквідували. Імовірна причина пожежі – підпал власником. Для боротьби з полум'ям від ДСНС залучали дві одиниці пожежної техніки та десять рятувальників.

Протягом доби рятувальники один раз виїжджали на допомогу "102": у місті Южне вони відчинили двері квартири, де виявили загиблу 78-річну господиню.

Також представники ДСНС двічі надали допомогу одеситам. На вулиці Пушкінській вони підняли з підлоги на ліжко 81-річну жінку, яка впала і не могла самостійно підвестися, а на вулиці Лиманній транспортували до карети швидкої допомоги 71-річну жінку із зайвою вагою.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах