На Одещині викрили організаторів незаконного переправлення за кордон призовників

На Одещині викрили організаторів незаконного переправлення за кордон призовників.

На Одещині викрили організаторів незаконного переправлення за кордон призовників. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
01 жовтня 2022 19:31

На Одещині затримали організаторів незаконного переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон. Про це повідомили у пресслужбі Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Так, на автодорозі Одеса – Рені правоохоронці затримали двох чоловіків, які організували незаконне переправлення через державний кордон до Молдови громадянина України призовного віку.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За організацію перетину кордону ухилянт мав заплатити фігурантам три тисячі доларів США, однак у момент отримання хабара порушники попалися на гарячому.

На Одещині викрили організаторів незаконного переправлення за кордон призовників.На Одещині викрили організаторів незаконного переправлення за кордон призовників. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

За скоєння кримінального правопорушення їм загрожує дев'ять років позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно на Одещині затримали чоловіка, який вдруге за останні кілька днів намагався втекти за кордон із підробленим військовим посвідченням. Також ми розповідали про одесита, який довів у суді, що тимчасово непридатних до армії чоловіків можна випускати за кордон.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах